Ing and To
3 participantes
PiR2 :: Linguagens :: English practice
Página 1 de 1
Ing and To
Which sequence best completes the text below?
Almost everyone who studies, lives or works abroad experiences some degree of culture shock. This period of cultural adjustment involves everything from_______(1) the food and language to ________(2) how to use the telephone. No matter how patient and flexible you are, _________(3) to a new culture can, at times, be difficult and frustrating. It is easy ________(4)lost, depressed and homesick. You may even want ________(5)back home!
Resposta : D
Gostaria de saber qual regra foi usada na (2) ,(3), (4) - Obrigado
Almost everyone who studies, lives or works abroad experiences some degree of culture shock. This period of cultural adjustment involves everything from_______(1) the food and language to ________(2) how to use the telephone. No matter how patient and flexible you are, _________(3) to a new culture can, at times, be difficult and frustrating. It is easy ________(4)lost, depressed and homesick. You may even want ________(5)back home!
- a) get used to – learning –to adjusting –to getting – go
- b) getting used to – learn –to adjust –to get – to go
- c) getting used to –learning – adjusting – get –to go
- d) getting used to– learning – adjusting– to get – to go
- e) to get used to – learn – adjusting – to get – go
Resposta : D
Gostaria de saber qual regra foi usada na (2) ,(3), (4) - Obrigado
edwaldneto- Recebeu o sabre de luz
- Mensagens : 112
Data de inscrição : 29/01/2017
Idade : 27
Localização : Belém-PA- Brasil
Re: Ing and To
Vamos lá. learning significa aprendizado nesse caso. to the food and language to learning: Ao idioma até a aprendizagem (ou até o aprendizado). adjusting é se ajustando. to get lost é ficar perdido. and last but not least. Temos want to go. Que é "Você pode até querer voltar (want to go back) home (para casa).
É isso. Entendeu?
Bons estudos!
É isso. Entendeu?
Bons estudos!
Carl Edward Sagan Jr- Jedi
- Mensagens : 453
Data de inscrição : 21/02/2017
Idade : 27
Localização : Rio de Janeiro - RJ
Re: Ing and To
Em inglês, de um modo geral, podemos substantivar verbos ao colocar ing no final do mesmo. Foi isso que ocorreu em (2) e (3):
* to learn = aprender ---> learning = o ato de aprender = aprendizado.
* to adjust = (se) ajustar ---> adjusting = o ato de (se) ajustar = o ajuste.
Da mesma forma, em inglês, usamos "to" para indicar de um modo geral que o verbo está no infinitivo. É o que ocorre em (4), onde "to get" representa o verbo "ficar" (que está no infinitivo).
* to learn = aprender ---> learning = o ato de aprender = aprendizado.
* to adjust = (se) ajustar ---> adjusting = o ato de (se) ajustar = o ajuste.
Da mesma forma, em inglês, usamos "to" para indicar de um modo geral que o verbo está no infinitivo. É o que ocorre em (4), onde "to get" representa o verbo "ficar" (que está no infinitivo).
Leandro!- Mestre Jedi
- Mensagens : 963
Data de inscrição : 12/07/2011
Idade : 32
Localização : Rio de Janeiro - RJ
PiR2 :: Linguagens :: English practice
Página 1 de 1
Permissões neste sub-fórum
Não podes responder a tópicos
|
|