IRODOV
PiR2 :: Física :: Mecânica Geral
Página 1 de 1
IRODOV
A motorboat going downstream overcame a raft at a point A;
T = 60 min later it turned back and after some time passed the raft
at a distance 1 = 6.0 km from the point A. Find the flow velocity
assuming the duty of the engine to be constant
Postagem em local indevido: o local correto é Ensino Médio - Física - Mecânica Geral
T = 60 min later it turned back and after some time passed the raft
at a distance 1 = 6.0 km from the point A. Find the flow velocity
assuming the duty of the engine to be constant
- Spoiler:
- v=L/2T =3.0 KM PER HOUR
Postagem em local indevido: o local correto é Ensino Médio - Física - Mecânica Geral
lejandrocohen- Padawan
- Mensagens : 54
Data de inscrição : 08/07/2019
Idade : 25
Localização : Natal-RN
Tópicos semelhantes
» (Irodov) - Mecânica
» IRODOV
» (Irodov) Atrito
» 1.9 Irodov (Cinemática)
» M.Acelerado e Uniforme (IRODOV)
» IRODOV
» (Irodov) Atrito
» 1.9 Irodov (Cinemática)
» M.Acelerado e Uniforme (IRODOV)
PiR2 :: Física :: Mecânica Geral
Página 1 de 1
Permissões neste sub-fórum
Não podes responder a tópicos