Equação Paramétrica?!
2 participantes
PiR2 :: Matemática :: Álgebra
Página 1 de 1
Equação Paramétrica?!
Find all real values of the quantity h for wich the equation possesses not less than two distinct negative roots.
Tradução:
Tradução:
jvfreitas- Padawan
- Mensagens : 55
Data de inscrição : 23/11/2010
Idade : 30
Localização : Brasília - DF
Re: Equação Paramétrica?!
Roots: a, b, c, d
Girard:
If possesses 4 positive roots ----> a + b + c + d = - (h - 1)/1 ----> a + b + c + d = 1 - h -----> h < 1
If possesses only 1 negative root ----> a*b*c*d = 1 ----> Impossible
So, its necessary h > 1 for existing not less than two distinct negative roots
Girard:
If possesses 4 positive roots ----> a + b + c + d = - (h - 1)/1 ----> a + b + c + d = 1 - h -----> h < 1
If possesses only 1 negative root ----> a*b*c*d = 1 ----> Impossible
So, its necessary h > 1 for existing not less than two distinct negative roots
Elcioschin- Grande Mestre
- Mensagens : 73176
Data de inscrição : 15/09/2009
Idade : 78
Localização : Santos/SP
Tópicos semelhantes
» Equação paramétrica
» Equação Paramétrica
» equação parametrica
» equação parametrica
» Equação Paramétrica
» Equação Paramétrica
» equação parametrica
» equação parametrica
» Equação Paramétrica
PiR2 :: Matemática :: Álgebra
Página 1 de 1
Permissões neste sub-fórum
Não podes responder a tópicos