Grammar
2 participantes
PiR2 :: Linguagens :: English practice
Página 1 de 1
Grammar
For each numbered blank in the following text, check the option that best completes the sentence.
Last Saturday, I went to a show of the best band in town, the Severe Storm. My friend Annie knows the band's guitarist, -1- we were allowed backstage after the performance.
I have an ear for music and I really liked the band's sound, but when I met Annie's friend, Rick, I was speechless. Rick -2- Annie that he appreciated her support because Annie that I looked ridiculous -3- I didn't say anything.
After that, we all went to get -4- to eat near the theater. At the restaurant, Rick told Annie that he imagined I didn't like the band because I didn't say anything. Then she said that I love the Severe Storm but I don't generally talk a lot. Rick thought that was -5- funny, but I was just embarrassed.
1) when/so/but/then
2) said/tells/told/spoke to
3) how/why/plus/because
4) some/it/something/anything
5) really/not/definitely/more
Eu coloquei: 1) so 2) told 3) plus 4) fiquei na dúvida entre something e anything 5) definitely
Gostaria de saber se eu acertei e no caso do item 4, gostaria de saber qual o correto.
Last Saturday, I went to a show of the best band in town, the Severe Storm. My friend Annie knows the band's guitarist, -1- we were allowed backstage after the performance.
I have an ear for music and I really liked the band's sound, but when I met Annie's friend, Rick, I was speechless. Rick -2- Annie that he appreciated her support because Annie that I looked ridiculous -3- I didn't say anything.
After that, we all went to get -4- to eat near the theater. At the restaurant, Rick told Annie that he imagined I didn't like the band because I didn't say anything. Then she said that I love the Severe Storm but I don't generally talk a lot. Rick thought that was -5- funny, but I was just embarrassed.
1) when/so/but/then
2) said/tells/told/spoke to
3) how/why/plus/because
4) some/it/something/anything
5) really/not/definitely/more
Eu coloquei: 1) so 2) told 3) plus 4) fiquei na dúvida entre something e anything 5) definitely
Gostaria de saber se eu acertei e no caso do item 4, gostaria de saber qual o correto.
Fibonacci13- Mestre Jedi
- Mensagens : 854
Data de inscrição : 14/09/2019
Idade : 22
Localização : São Paulo
Re: Grammar
Olá!
Em 1 e 2 vc marcou o correto!
Mas no item 3 o melhor seria 'because' = I looked ridiculous because I didn't say anything = eu estava ridícula porque eu não falava nada
No item 4 eu colocaria 'something' - alguma coisa, e não 'anything' - qualquer coisa
No item 5 marcaria o 'really': Rick thought that was really funny, but I was just embarrassed = rick achou aquilo muito engraçado, mas eu estava apenas envergonhada
veja o que acha
abçsss
Em 1 e 2 vc marcou o correto!
Mas no item 3 o melhor seria 'because' = I looked ridiculous because I didn't say anything = eu estava ridícula porque eu não falava nada
No item 4 eu colocaria 'something' - alguma coisa, e não 'anything' - qualquer coisa
No item 5 marcaria o 'really': Rick thought that was really funny, but I was just embarrassed = rick achou aquilo muito engraçado, mas eu estava apenas envergonhada
veja o que acha
abçsss
dd0123- Estrela Dourada
- Mensagens : 1362
Data de inscrição : 18/08/2018
Idade : 25
Localização : Brasil
PiR2 :: Linguagens :: English practice
Página 1 de 1
Permissões neste sub-fórum
Não podes responder a tópicos
|
|